NJOFTIM

NJOFTIM

Tiranë më 26.11.2019

 

KËSHILLI I GJYKATËS NJOFTON SE SIPAS NJOFTIMIT TË KËSHILLIT TË LARTË GJYQËSOR, PUBLIKUAR NË FAQEN ZYRTARE SE:

 PËR SHKAK TË SITUATËS SË KRIJUAR SI RRJEDHOJË E LËKUNDJEVE SIZMIKE, DUKE PATUR PRIORITET KRYESOR SIGURINË E QYTETARËVE DHE TË PERSONELIT TË GJYKATAVE, NUK DO TË ZHVILLOHEN  GJYQE NË GJYKATAT QË NDODHEN NË QYTETET TIRANË, DURRËS, KAVAJË, KRUJË, LEZHË, LAC, DERI SA AUTORITETET  KOMPETENTE  TË KONFIRMOJNË PËRSHTATSHMËRINË E GODINAVE RESPEKTIVE.

Comments are closed.

© 2016 Created by Evolve Studio. Gjykata administraive e shkallës së parë