Njoftime

Për shortin Gjyqësor dhe shqyrtimin e kërkesave me karakter të ngutshëm procedural për periudhen 26.07.2018-31.08.2018

-Shorti gjyqësor në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, pezullohet në periudhen 26.07.2018 – 31.08.2018. – Kërkesat për sigurim padie ose kërkesa të...   Lexo më shumë

Njoftim per vend pune

NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Tirane shpall 1 (nje) vend te lire pune: – Ekonomist Kandidati duhet...   Lexo më shumë

Per shortin gjyqesor gjate periudhes 27.12.2017 deri ne daten 10.01.2018

1. Procesi i mbartjes se dosjeve gjyqesore per vitin e ri kalendarik ne vazhdim, te perfundoje brenda dates 10.01.2018. 2. Shorti gjyqesor pezullohet nga...   Lexo më shumë

Njoftim per vend pune

 Njoftim per vend pune

Për shqyrtimin nga Gjyqtari i gatshëm të kërkesave për sigurim padie për periudhen 31.07.2017 – 31.08.2017

Shorti gjyqësor në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, pezullohet në periudhën 27.07.2017-31.08.2017. Kërkesat për sigurim padie ose kërkesa të tjera me karakter...   Lexo më shumë

Informacione nga Gjykata Administrative e Shkallës së Parë, Tiranë mund të gjeni edhe tek portali www.gjykata.gov.al

Informacione nga Gjykata Administrative e Shkallës së Parë, Tiranë mund të gjeni edhe tek portali www.gjykata.gov.al

Për rishortimin e cështjeve gjyqësore të Gjyqtare Zj. Nafije Hasko

Për shkak të largimit me leje lindje të gjyqtares Zj. Nafije Hasko, cështjet gjyqësore të kësaj gjyqtareje do rishortohen brenda datës 12.06.2017.

Per Pezullimin e Shortit Gjyqesor per periudhen 27.07.2016-31.08.2016

– Shorti gjyqesor ne Gjykaten Administrative te Shkalles se Pare Tirane, pezullohet ne periudhen 27.07.2016-31.08.2016. – Kerkesat per sigurim padie ose kerkesa te tjera...   Lexo më shumë

“Per gatishmerine e Gjyqtareve te Gjykates Administrative te Shkalles se Pare Tirane , per periudhen 01.08.2016 – 31.08.2016 ”

– Kerkesat me objekt sigurim padie, si dhe kerkesat me objekt te ngutshem procedural , qe do te depozitohen prane Gjykates Administrative te Shkalles...   Lexo më shumë

© 2016 Created by Evolve Studio. Gjykata administraive e shkallës së parë